Cosul meu

0

Ariel detergent automat 2kg Mountain Spring

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel Montain Spring, indeparteaza petele persistente, lasand hainele pline de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2499 Lei
Ariel detergent automat 2kg Mountain Spring
Cantitate:


Detergentul automat Ariel Mountain Spring este un detergent cu un miros placut, potrivit pentru hainele albe. Ariel automat Mountain Spring indeparteaza petele chiar in profunzimea tesaturilor, oferind hainelor un aspect curat si placut. Cu un pachet puteti efectua 20 de spalari. Se poate folosi pentru spalarea chiar si la 30 de grade. Nu este recomandat pentru lana si matase.

Adauga opinia ta

Pret 24,99 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 20-25
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.