Cosul meu

0

Ariel detergent automat 2 kg Color&Style

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel Color&Style, indeparteaza petele persistente fara a afecta tesatura hainelor colorate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2499 Lei
Ariel detergent automat 2 kg Color&Style
Cantitate:


Ariel automat Color&Style este un detergent praf cu un miros placut, potrivit pentru hainele colorate. Ariel automat indeparteaza petele chiar in profunzimea tesaturilor, oferind hainelor un aspect curat si placut chiar dupa prima spalare. Nu este recomandat pentru lana si matase.

Adauga opinia ta

Pret 24,99 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip COLORATE
Nr. spalari 20-25
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.