Cosul meu

0

Apa de gura Listerine Cool Citrus 250 ml

AcoMarket va recomanda apa de gura Listerine Cool Citrus 250 ml, pentru uz cotidian, cu eficacitate demonstrata clinic, in combaterea placii dentare si improspatarea respiratiei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei


Cu peste 100 de ani de traditie in ingrijirea orala si peste 50 de ani de cercetari, Listerine este cea mai cunoscuta marca de apa de gura din lume. Apa de gura Listerine Cool Citrus, folosita de doua ori pe zi, elimina microbii care produc placa bacteriana, oferind protectie timp de 24 de ore pentru o dantura ingrijita si o respiratie proaspata. Apa de gura Listerine Cool Citrus are tripla actiune: lupta impotriva placii dentare, ucide microbii si protejeaza. Datorita combinatiei unice de patru uleiuri esentiale si aroma de menta racoroasa nu modifica echilibrul florei orale, contribuie la indepartarea bacteriilor nocive din gura, reimprospatand respiratia.

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand LISTERINE
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.