Cosul meu

0

Servetele Umede Ilynka Travel 20 file

AcoMarket va recomanda, servetele umede Ilynka Travel 20 file, sunt servetele umede pentru intreaga familie, igienice si simplu de folosit.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

150 Lei


Servetele Umede Ilynka Travel 20 file, sunt servetele umede pentru intreaga familie, igienice si simplu de folosit. Sunt ambalate intr-un pachet compact care ocupa putin spatiu in geanta. Sunt ideale de folosit in calatorii.

Adauga opinia ta

Pret 1,50 Lei
Brand ILYNKA
Tip produs SERVETELE UMEDE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.