Cosul meu

0

Scutece pentru adulti Adult Comfort L 10/set 70-120 kg

AcoMarket va recomanda, scutecele pentru adulti Adult Comfort L 10/set 70-120 kg, scutece pentru incontinenta, testate dermatologic, asigura protectie ridicata si protejeaza sanatatea pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2500 Lei


Adult Comfort L scutece pentru adulti, sunt destinate persoanelor intre 70 si 120 kg, au un grad de absorbtie ridicat, asigura protectie ridicata impotriva incontinentelor.

Adauga opinia ta

Pret 25,00 Lei
Brand ACORD
Tip produs SCUTECE
Pentru ADULTI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.