Cosul meu

0

Sampon Head & Shoulders Menthol 200ml

AcoMarket va recomanda, samponul Head & Shoulders Menthol 200ml este un sampon cu actiune blanda, destinat tuturor tipurilor de par. Folosit regulat, cu ajutorul formulei sale cu tripla actiune curata, protejeaza si hidrateaza parul de la radacina pana la varf.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei
Sampon Head & Shoulders Menthol 200ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Eliminati matreata cu Head & Shoulders Menthol sampon anti-matreata. Sampoanele Head & Shoulders cu formula cu tripla actiune va curata, protejeaza si hidrateaza scalpul si parul, pentru a elimina matreata in proportie de pana la 100% si a avea un par frumos, cu aspect sanatos. Datorita preocuparii pentru frumusetea parului si ingredientului activ anti-matreata cu eficienta dovedita, Head & Shoulders va asigura un par frumos si fara matreata.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand HEAD & SHOULDERS
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par NORMAL
Cantitate 101 - 250 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.