Cosul meu

0

Periuta de dinti Oral-B Complete Fresh

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Oral-B Complete Fresh cu peri de duritate redusa si dispozitiv de curatare a limbii si obrajilor, va ofera o igiena dentara totala, curatand intreaga gura.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

690 Lei


Periuta de dinti Oral-B Complete Fresh actioneaza asupra intregii guri, indepartand cu succes bacteriile asigurand o igiena proaspata de fiecare data cand te speli pe dinti. Capul sau special curata limba, indeparteaza bacteriile ce cauzeaza mirosul neplacut, ajutand la combaterea respiratiei urat mirositoare cu folosirea regulata. De asemenea, perii cu anti bacterieni va garanteaza igiena si prospetimea periutei intre o folosire si alta.

Adauga opinia ta

Pret 6,90 Lei
Brand ORAL-B
Pentru ADULTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.