Cosul meu

0

Hartie pentru copt Global 8m x 38cm

AcoMarket va recomanda hartia pentru copt Global, siliconata pe ambele parti, ideala pentru coacerea produselor de patiserie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

550 Lei
Hartie pentru copt Global 8m x 38cm is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Hartia pentru copt Global este siliconata pe ambele parti. Ideala pentru coacerea produselor de patiserie, produsele fiind coapte fara adaugarea de grasimi pe tava, rezistenta la temperaturi ridicate pentru coacerea aluaturilor, fiind acoperita pe ambele parti cu silicon previne aderarea aluatului, faramitarea produselor coapte la scoaterea din forma sau rumenirea exagerata a mancarurilor. Este inodora, astfel incat mancarea isi va pastra mirosul original.

Adauga opinia ta

Pret 5,50 Lei
Brand GLOBAL
Tip produs HARTIE COPT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.