Cosul meu

0

Hartie igienica Zewa Deluxe Winter Wonderland 3 straturi 8/set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Zewa Deluxe Winter Wonderland, produsa in editie limitata, cu un model special cu fulgi de nea, pentru sarbatorile de iarna.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei


Hartia igienica Zewa Deluxe Winter Wonderland ofera o senzatie de ingrijire atenta si delicata.. Rola groasa si compacta in 3 straturi confera delicatete si rezistenta. Logo-ul de pe hartie garanteaza calitatea acesteia. Zewa hartie igienica Deluxe Winter Wonderland este un produs special, creat in editie limitata pentru sarbatorile de iarna.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand ZEWA
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.