Cosul meu

0

Detergent pardoseli Dual Power Lavanda si Musetel 1L

AcoMarket va recomanda, detergentul pentru pardoseli Dual Power Lavanda si Musetel, curata toate tipurile de pardoseli si raspandeste un parfum placut de lavanda si musetel.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

830 Lei


Detergentul pentru pardoseli Dual Power Lavanda si Musetel curata toate tipurile de pardoseli si raspandeste un parfum placut de lavanda si musetel. Este un detergent ce curata in profunzime, are o actiune igienizanta si curata orice tip de murdarie.

Adauga opinia ta

Pret 8,04 Lei
Brand DUAL POWER
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.