Cosul meu

0

Detergent de vase Pur Apple 1.35l

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Pur Apple, are o formula concentrata, indeparteaza grasimea, crustele si grasimea arsa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei
Detergent de vase Pur Apple 1.35l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul de vase Pur Apple este un detergent cu dubla putere impotriva crustelor chiar si atunci cand speli cu apa rece. Pur Apple cu formula de gel extravascoasa face vizibil mai multa spuma si elimina fara probleme cele mai dificile pete de grasime sau cruste fara a fi necesara inmuierea vasele mult timp.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand PUR
Forma LICHID
Cantitate 1.1L - 2L
Parfum FRUCTAT
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.