Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Cobalt 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray pentru barbati Rexona Cobalt, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei, prin urmare, pielea subratului este revigorata, placut parfumata si protejata impotriva umezelii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Cobalt 150ml dedicat barbatilor activi, Rexona Cobalt ofera cea mai buna protectie antiperspiranta si o senzatie indelungata de prospetime, gratiei formulei inovatoare cu MotionSense System, microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare. Rezista pana la 48 de ore, cu un parfum extra fresh.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.