Cosul meu

0

Apa de gura Listerine Smart Rinse kids 6+ 250 ml

AcoMarket va recomanda, apa de gura Listerine Smart Rinse kids, ofera protectie impotriva placii dentare si a bacteriilor, contine fluor pentru a lupta impotriva cariilor, iar formula sa fara alcool previne senzatia de arsura.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

863 Lei


Apa de gura Listerine Smart Rinse kids ofera protectie impotriva placii dentare si a bacteriilor, contine fluor pentru a lupta impotriva cariilor, iar formula sa fara alcool previne senzatia de arsura. Ajuta la combaterea placii bacteriene si a respiratiei urat mirositoare, avand o aroma de menta proaspata.Pentru copii sub 6 ani se recomanda consultarea uni medic dentist.Folosirea acestui produs trebuie sa se faca sub supravecherea uni adult.

Adauga opinia ta

Pret 8,63 Lei
Brand LISTERINE
Tip produs APA DE GURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.