Cosul meu

0

Absorbante pentru incontinent Seni Lady Extra 15/set

AcoMarket va recomanda, absorbantele pentru incontinent Seni Lady Extra 15/set, iti ofera protectie si siguranta maxima si nu contin parfum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei


Absorbantele Seni Lady Extra 15/set permit pielii sa respire, create special pentru femeile active, care au nevoie de confort, discretie si siguranta in orice situatie. Datorita formei anatomice acestea se ajusteaza perfect pe corp, fiind astfel foarte discrete sub articolele de imbracaminte. Banda adeziva lata, fixare usoara si sigura pe lenjerie. Suprafata moale si delicata cu pielea, confort si risc minim de aparitie a iritatiilor.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand SENI
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare FEMEI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.