Cosul meu

0

Absorbante Always Ultra Night 7/set

AcoMarket va recomanda, absorbantele Always Duo Pack Night 14/set, create special pentru un somn fara griji, datorita stratului superior absorbant, ce transforma lichidul in gel.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

520 Lei
Absorbante Always Ultra Night 7/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Always Ultra Night pentru un somn fara griji! Acest absorbant este mai lung la spate si are aripioare duble care il tin fixat cand tu te intorci de pe o parte pe alta in timpul somnului. Cu un strat superior absorbant pentru o senzatie de mai mult confort. Acum cu noua formula ce contine molecule active speciale, neutralizeaza mirosul in loc sa il mascheze. Au un centru super absorbant care transforma lichidul in gel si il retine in interior. Stratul superior este delicat ca matasea, oferind o atingere fina. Aceste produs este testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 5,20 Lei
Brand ALWAYS
Tip produs ABSORBANTE
Utilizare FEMEI
Cantitate < 20 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.