Cosul meu

0

Hartie igienica Zewa Deluxe Musetel 3 straturi 4/set

AcoMarket va recomanda Zewa hartie igienica Deluxe Musetel hartia de culoare alba, cu un model de culoare verde proaspat si cu un miros autentic de musetel are 3 straturi si este preferata de mii de familii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

795 Lei


Hartie igienica Zewa Deluxe Musetel 3 straturi 4/set, hartia de culoare alba, cu un model de culoare verde proaspat si cu un miros autentic de musetel are 3 straturi si este preferata de mii de familii. Imbunatatita acum cu pernute confortabile, iti ofera o senzatie de ingrijire atenta si delicata.

Adauga opinia ta

Pret 7,95 Lei
Brand ZEWA
Nr. role/pachet < 6
Nr. straturi 4
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.