Cosul meu

0

Hartie igienica Volare Deluxe Lavanda 3 straturi 10/set

AcoMarket va recomanda Volare hartie igienica Deluxe Lavanda, transforma baia ta intr-o zona relaxanta, iar atmosfera devine linistitoare. 

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1380 Lei


Hartie igienica Volare Deluxe Lavanda 3 straturi 10/set, transforma baia ta intr-o zona relaxanta, iar atmosfera devine linistitoare. Volare Deluxe Lavanda iti rasfata simturile cu un parfum aromat de lavanda proaspata, in timp ce hartia de 3 straturi este delicata cu pielea ta. Imbunatatita acum cu pernute confortabile, iti ofera o senzatie de ingrijire atenta si delicata. Ambalata 10 role pe set

Adauga opinia ta

Pret 13,80 Lei
Brand VOLARE
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum LEVANTICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.