Cosul meu

0

Servetele umede pentru copii Nunu roz/mov 72 file

AcoMarket va recomanda ,servetelele umede pentru copii Nunu roz/mov 72 file, testate dermatologic, sunt practice, curata usor si hidrateaza pielea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

413 Lei
Servetele umede pentru copii Nunu roz/mov 72 file
Cantitate:


Servetelele umede pentru copii Nunu roz/mov 72 file curata, improspateaza si hidrateaza pielea. Sunt hipoalergenice, nu contin alcool sau sapun si sunt testate dermatologic. Au un parfum placut si o textura fina.

Adauga opinia ta

Pret 4,13 Lei
Brand NUNU
Tip SERVETELE UMEDE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.