Cosul meu

0

Servetele faciale la cutie Papia, 2 straturi, 80 bucati 21x21 CM

AcoMarket va recomanda servetelele faciale la cutie Papia, 2 straturi, 80 bucati sunt de unica folosinta, necesare oricarei case.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

347 Lei
Servetele faciale la cutie Papia, 2 straturi, 80 bucati 21x21 CM
Cantitate:


Servetele facialePapia, 2 straturi, 80 bucati sunt testate dermatologic si pot fi folosite si de persoanele cu ten sensibil. Delicate, rezistente si cu o mare putere de curatare, servetelele Papia indeparteaza cu usurinta impuritatile de la suprafata tenului. Fiind dispuse intr-o cutie cu design elegant si atragator, sunt usor de utilizat, extrem de utile pentru orice nevoie cosmetica si placute la atingere. Odata ce vei testa servetelele faciale Papia, te vei convinge de calitatea lor si vei dori sa le folosesti cu regularitate. Aceste servetele sunt de unica folosinta , necesare oricarei incaperi, Cutia are diferite culori.

Adauga opinia ta

Pret 3,47 Lei
BRAND ALTELE
Nr. straturi 2
Culoare ALB

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.