Cosul meu

0

Scutece pentru adulti Actual Large 30 buc/set

AcoMarket va recomanda scutecele pentru adulti Actual Large 30 buc/set, asigura protectie eficienta impotriva umezelii si mirosurilor neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

8585 Lei
Scutece pentru adulti Actual Large 30 buc/set
Cantitate:


Scutecele pentru adulti Actual au o structura deosebit de moale care asigura aerisirea si panele elastice laterale care pot fi adaptate in functie de grosimea mijlocului. Rezistent la umezeala si grasime, sistemul de inchidere cu benzi adezive este sigur si poate fi reutilizat. Scutecele pentru adulti Actual au un design ce se potriveste perfect cu corpul pentru un confort superior. Testate dermatologic si microbiologic, au o structura absorbanta dubla si un sistem de protectie superior impotriva mirosurilor neplacute.

Utilizare - Zi Noapte

Grad absorbtie - Medium

Indicator umiditate (picaturi) - 5

Greutate - 70-120 kg

Material - Bumbac

Circumferinta - 100-150 cm

Numar bucati/pachet - 30

Recenzii client

1 Articol(e)

per pagina
recomand Recenzie de MELANIA CRISTINA
Absorb bine, foarte utile,fac fata si pe timpul noptii cu recomandarea utilizarii protectiei asternut 60x90 in cazul scurgerilor accidentale, recomand! (Postat la data 03.03.2020)

1 Articol(e)

per pagina

Adauga opinia ta

Pret 85,85 Lei
BRAND ACTUAL
Tip produs SCUTECE
Pentru ADULTI
Cantitate 21 - 50 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.