Cosul meu

0

Rola Bucatarie Zewa Mono Design Jumbo 2 straturi

AcoMarket va recomanda rola pentru bucatarie Zewa Mono Design Jumbo, o hartie de inalta calitate, cu o mare putere de absorbtie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1200 Lei
Rola Bucatarie Zewa Mono Design Jumbo 2 straturi is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Zewa Mono Design Jumbo este o hartie de inalta calitate, are un design pe fiecare foaie, ce confera o mai mare putere de absorbtie. Se poate folosi si ca servetele, inlaturand centru de hartie, se desprinde foaie cu foaie din interior. Are 322 de foi.

Adauga opinia ta

Pret 12,00 Lei
Brand ZEWA
Nr. straturi 2
Nr. role/pachet 1
Lungime rola 51 - 100 m

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.