Cosul meu

0

Detergent lichid Persil Lavender Gel, 20 spalari, 1L

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Persil Lavender Gel, 20 spalari, 1L, usor de folosit, protejeaza culorile si fibra tesaturii actionand eficient inca de la inceputul spalarii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2230 Lei
Detergent lichid Persil Lavender Gel, 20 spalari, 1L
Cantitate:


Detergentul lichid Persil Lavender Gel este un detergent sub forma de gel care patrunde in profunzimea tesaturilor si cu ajutorul formulei imbunatatite cu enzime ajuta la dizolvarea imediata si indepartarea celor mai dificile pete inca de la inceputul spalarii. Tehnologia germana ColdZyme ofera rezultate exceptionale chiar si la temperaturi scazute de spalare. Persil Lavender Gel, 20 spalari, 1L este usor de folosit, protejeaza culorile si fibra tesaturii actionand eficient inca de la inceputul spalarii, impotriva petelor de mancare, petelor de fructe si gem, impotriva proteinelor, a carbohidratilor, impotriva grasimilor si a petelor de ulei.

Adauga opinia ta

Pret 22,30 Lei
Brand PERSIL
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 20-25
Parfum LEVANTICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.