Cosul meu

0

Periuta de dinti Colgate Max White Medium

AcoMarket va recomanda periuta de dinti Colgate Max White Medium, ofera un zambet mai luminos, cu un element unic de design, pentru lustruirea dintilor. Este dovedit ca Colgate Max White elimina petele si pune in evidenta albul natural al dintilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

470 Lei


Periuta de dinti Colgate Max White Medium ofera un zambet mai luminos, cu un element unic de design, pentru lustruirea dintilor. Este dovedit ca Colgate Max White elimina petele si pune in evidenta albul natural al dintilor. Dispozitivul de curatare a obrajilor si a limbii indeparteaza cu usurinta bacteriile care provoaca respiratia urat mirositoare.

Adauga opinia ta

Pret 4,70 Lei
Brand COLGATE
Pentru PENTRU EA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.