Cosul meu

0

Periuta de dinti medium Colgate Whole Mouth Clean 360

AcoMarket va recomanda periuta de dinti medium Colgate Whole Mouth Clean 360 o periuta de dinti cu peri de duritate redusa si dispozitiv de curatare a limbii si obrajilor, va ofera o igiena dentara totala, curatand intreaga gura.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

684 Lei


Periuta de dinti medium Colgate Whole Mouth Clean 360 revolutioneaza igiena orala prin caracteristicile sale unice, aceasta curata dintii, limba, obrajii si gingia; periuta de dinti Colgate 360grade cu peri medii indeparteaza mai multe bacterii fata de o periuta de dinti cu peri sectionati orizontal dispozitiv unic pentru curatarea limbii si a obrajilor ofera o senzatie placuta de masaj in timpul periajului; peri multifunctionali eficienti in indepartarea placii bacteriene dintre dinti si de-a lungul marginii gingivale perii mai inalti curata eficient zonele greu accesbile, intre dinti si in spatele ultimului molar insertii de silicon indeparteaza petele cu blandete pentru dinti mai stralucitori si mai albi

Adauga opinia ta

Pret 6,84 Lei
BRAND COLGATE
Pentru ADULTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.