Cosul meu

0

Pasta de dinti Lacalut Multi-effect 75 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Lacalut Multi-effect 75 ml asigura o protectie completa pentru dinti. Formula inovatoare de ingrijire 5 IN 1 pentru: gingii sanatoase, dinti albi, intarirea smaltului dentar, protectie impotriva cariilor, respiratie proaspata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1964 Lei


Pasta de dinti Lacalut Multi-effect 75 ml gratie combinatiei speciale de ingrediante active, periajul regulat cu pasta de dinti LACALUT mult-effect asigura o protectie completa pentru dinti.

Formula inovatoare de ingrijire 5 IN 1 pentru: gingii sanatoase, dinti albi, intarirea smaltului dentar, protectie impotriva cariilor, respiratie proaspata.

Efecte:

- previne aparitia cariilor;

- protejeaza gingiile, radacinile si nervii;

- elimina hipersensibilitatea dintilor provocata de expunerea la stimuli termici (cald, rece), chimici(dulce,sarat) si tactili;

- elimina bacteriile, tartrul si petele;

- albeste dintii.

Adauga opinia ta

Pret 19,64 Lei
BRAND LACALUT
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.