Cosul meu

0

Pasta de dinti Aquafresh Kids Little Teeth 3-5 ani 50 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Aquafresh Kids Little Teeth 3-5 ani 50 ml, o pasta de dinti pentru copii, creata special pentru primii dintisori, curata bland si inhiba formarea cariilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

726 Lei


Pasta de dinti Aquafresh Kids Little Teeth 3-5 ani 50 ml este o pasta de dinti pentru copii, creata special pentru primii dintisori si este inofensiva daca este inghitita. Curata bland datorita gelului de siliciu, fara fluoruri, contine xilitol(13%), care inhiba formarea cariilor, fara conservanti si coloranti, fara aroma de menta(fara mentol), fara zaharina, cu ph neutru si aroma placuta de fructe.

Adauga opinia ta

Pret 7,26 Lei
Brand AQUAFRESH
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.