Cosul meu

0

Pahare de unica folosinta Cristal Karnaval 180ml 25/set Est

AcoMarket va recomanda paharele de unica folosinta Cristal Karnaval transparent 180ml 25/set Est, fabricate din plastic incasabil, dur de calitate inalta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

510 Lei


Paharele de unica folosinta Cristal Karnaval transparent 180ml Est sunt pahare din plastic incasabil, dur de calitate inalta. Sunt recomandate pentru servirea bauturilor, cocktail-urilor, a produselor mini-gastronomice sau a deserturilor. Sunt transparente, 25 bucati pe set.

Adauga opinia ta

Pret 5,02 Lei
Brand EST
Tip PAHARE
Bucati/set 26 - 100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.