Cosul meu

0

Odorizant gel Glade Ocean Adventure Air Freshener 180 g

AcoMarket va recomanda odorizantul gel Glade Ocean Adventure Air Freshener 180 g, absoarbe mirosurile neplacute, oferind o prospetime continua.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1125 Lei


Odorizant gel Glade Ocean Adventure Air Freshener 180 g a fost conceput special pentru a oferi o prospetime continua. Absoarbe mirosurile neplacute pana la 30 de zile. Poate fi folosit in orice camera, dulap sau autoturism.

Adauga opinia ta

Pret 11,25 Lei
BRAND GLADE
Tip GEL
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.