Cosul meu

0

Rezerve absorbant umiditate Ceresit, 450 g, 2 buc

AcoMarket va recomanda rezervele pentru absorbantul de umiditate Ceresit Aero 360, 450G asigura in acelasi timp neutralizarea mirosurilor neplacute,previne condensul si mucegaiul,previne si combate igrasia. Pastilele Powe tab 2 in 1 contine cristale active ultra absorbante.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4188 Lei


Tableta de rezerva Aero 360 absoarbe umiditatea si neutralizeaza mirosurile neplacute.

Previne decojirea tapetului si aparitia mucegaiului, condensului sau a alergiilor.

Aero 360 este unica tableta cu doua functii concomitente ale cristalelor active si ajuta la crearea unei atmosfere placute in locuinta dumneavoastra.

Denivelarile de la suprafata tabletei absorbante si orificiul central permit aerului sa intre in contact cu toata suprafata tabletei, marind gradul de absorbtie al acesteia cu pana la 40%.

Ambalajul contine 2 tablete, fiecare avand 450 de grame. Este compatibila cu aparatul Ceresit Aero 360.

Se foloseste in orice incapere (baie, bucatarie, dormitor, living), mai mica de 50 mc (aproximativ 20 mp).

Tableta absorbanta Aero 360 isi reduce volumul gradual pe masura ce absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina.

Dupa dizolvarea completa a tabletei, se arunca solutia salina rezultata din absorbtia umiditati si se pune in aparat o noua tableta.

Caracteristici si avantaje ale tabletei Aero 360:

Are la baza cristale active ultra absorbante pentru o absorbtie ridicata a umiditatii tehnologie patentata anti-miros: inlatura mirosurile neplacute fara a le masca, asigurand o reducere a acestora mai mare de 70%.

Mod de utilizare:

- asezati tableta pe ax cu partea albastra in jos si inchideti aparatul

- dupa ce tableta se dizolva complet, deschideti gura de scurgere si varsati lichidul in toaleta.

Adauga opinia ta

Pret 41,88 Lei
BRAND ALTELE
Tip Nu
Cantitate Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.