Cosul meu

0

Dezinfectant Napisan pentru pete haine 1.2l

AcoMarket va recomanda Napisan dezinfectant – pete haine, un produs destinat igienizarii hainelor si indepartarii petelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3367 Lei


Dezinfectant Napisan pete haine 1.2l pete haine este un produs testat dermatologic, cu o formula hipoalergenica. Indeparteaza petele, elimina mirosurile neplacute, ajuta la eliminarea bacteriilor pastrand hainele igienizate. Dezinfectant Napisan pete haine 1.2l curata toate tipurile de haine, indepartand petele, fiind eficace chiar si la temperaturi scazute.

Adauga opinia ta

Pret 33,67 Lei
brand NAPISAN
Tip ALBE SI COLORATE
Forma LICHID
Proprietati ANTIMICROBIAN
Tip produs DEZINFECTANT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.