Cosul meu

0

Pudra compacta Miss Sporty Perfect to Last 10H 002 Pink Beige, 4 g

AcoMarket va recomanda pudra compacta Miss Sporty Perfect to Last 10H 002 Pink Beige, 4 g, ce mentine look-ul perfect intreaga zi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2147 Lei


Pudra compacta Miss Sporty Perfect to Last 10H 002 Pink Beige, 4 g de o rezistenta indelungata matifiaza si fixeaza machiajul pe o durata de pana la 10 ore, astfel incat poti profita de viata la maxim. Poate fi purtata singura sau pentru finisarea machiajului, pentru a controla sebumul, fara sa usuce pielea. Formula testata dermatologic ofera o aplicare uniforma si o purtare confortabila.

Adauga opinia ta

Pret 21,47 Lei
BRAND MISS SPORTY
Tip ACCESORII

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.