Cosul meu

0

Lotiune impotriva insectelor Autan Protection Plus 100 ml

AcoMarket va recomanda lotiunea impotriva insectelor Autan Protection Plus 100 ml,ofera o protectie eficienta si de lunga durata impotriva tantarilor, tantarilor tigru, mustelor de grajd si capuselor actionand ca un scut protector, lasand pielea sa respire natural.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2121 Lei


Pentru o protectie eficienta si de lunga durata, lotiunea impotriva insectelor Autan Protection Plus se aplica pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, actionand ca un scut protector impotriva insectelor, lasand in acelasi timp pielea sa respire natural. Protectie de lunga durata, pana la 8 ore. Produsele din gama Autan nu contin coloranti sau conservanti si nu lasa pelicula grasa pe piele. Avand o formula delicata, pot fi utilizate pe orice tip de piele. Produsul este testat dermatologic si nu este agresiv pentru piele. Autan Protection Plus ofera protectie impotriva tantarilor, tantarilor tigru, mustelor de grajd si capuselor. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 21,21 Lei
Brand AUTAN
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.