Cosul meu

0

Lavete universale pe rola, Ciao Bella, 50 buc, verde

AcoMarket va recomanda lavetele universale pe rola, Ciao Bella, 50 buc, verde faciliteaza absorbtia de apa, substante uleioase, vopsele si detergenti.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2263 Lei


Lavete universale pe rola, Ciao Bella, 50 buc, verde cu stuctura unica, moale, cu perforatii mici faciliteaza absorbtia de apa, substante uleioase, vopsele si detergenti. Laveta este rezistenta la deteriorari mecanice, nu lasa pete si nu zgarie suprafata curatata. Utilizare umeda si uscata.

Dimensiuni: 23 x 39 cm. Poate fi folosita atat pentru uz casnic cat si industrial, service auto sau profesional de catre firmele de curatenie. Tesatura este moale si delicata.

Adauga opinia ta

Pret 22,63 Lei
BRAND ALTELE
Bucati/set 26 - 100
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs LAVETA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.