Cosul meu

0

Laveta microfibra Aco 25 x 25cm 3/set

AcoMarket va recomanda laveta microfibra Aco 25 x 25cm, este ideala pentru stergerea geamurilor, oglinzilor sau a suprafetelor cromate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

229 Lei


Laveta microfibra Aco 25x25cm este ideala pentru stergerea geamurilor, oglinzilor sau a suprafetelor cromate. Laveta microfibra Aco 25x25cm poate fi folosita atat pentru uz casnic cat si industrial, service auto sau profesional de catre firmele de curatenie. Tesatura este moale si delicata. Raport excelent pret - calitate.

Adauga opinia ta

Pret 2,30 Lei
Brand ACO
Bucati/set 3 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs LAVETA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.