Cosul meu

0

Lapte demachiant hidratant Gerovital Plant 200 ml

AcoMarket va recomanda, laptele demachiant hidratant Gerovital Plant, este ideal in tratamentul tenului deshidratat avand un efect calmant si de protectie al pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1954 Lei


Laptele demachiant hidratant Gerovital Plant este ideal in tratamentul tenului deshidratat avand un efect calmant si de protectie al pielii. Previne deshidratarea, iritatiile, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. Formula fara conservanti.

Adauga opinia ta

Pret 19,54 Lei
Brand GEROVITAL
Tip produs LAPTE
Tip ten MIXT
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.