Cosul meu

0

Insecticid Baygon spray 2in1 gandaci si furnici

AcoMarket va recomanda insecticid Baygon spray 2in1 gandaci si furnici, actiune instantanee, protectie indelungata timp de patru saptamanii, cu ulei de eucalipt.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Insecticid Baygon spray 2in1 gandaci si furnici, actiune instantanee, protectie indelungata timp de patru saptamanii, cu ulei de eucalipt. Formula este eficienta impotriva insectelor taratoare precum: gandacii de bucatarie, furnici, paienjeni, pestisorul de argint, plosnite de camp, greieri. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand BAYGON
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.