Cosul meu

0

Hartie igienica Perfex Boni Peach 2 straturi 8set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Perfex Boni Peach 2 straturi 8/set, un produs fabricat din celuloza, cu miros delicat de piersica.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

490 Lei


Hartia igienica Perfex Boni Peach 2 straturi 8/set este fabricata din celuloza, fina si catifelata, are culoarea alba‚ portionata si imprimata, cu miros de piersica. Moale si delicata la atingere. Rezistenta si fina.

Adauga opinia ta

Pret 4,90 Lei
Brand PERFEX
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 2
Parfum FRUCTAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.