Cosul meu

0

Dezinfectant concentrat pentru suprafete Bionet A15 1l

AcoMarket va recomanda dezinfectantul concentrat pentru suprafete Bionet A15 1l, un produs biocid dezinfectant TP2 pentru dezinfectia spatiilor private si a zonelor de sanatate publica de catre utilizatorii profesionali.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3500 Lei
Dezinfectant concentrat pentru suprafete Bionet A15 1l
Cantitate:


Dezinfectantul concentrat pentru suprafete Bionet A15 1l este un produs biocid dezinfectant TP2 pentru dezinfectia spatiilor private si a zonelor de sanatate publica de catre utilizatorii profesionali. Bionet A15 se utilizeaza pentru dezinfectia suprafetelor de preparare, de depozitare, instalatiilor tehnologice, vaselor de depozitare si mijloacelor de transport din industria alimentara. Se foloseste la dezinfectia si spalarea generala a suprafetelor (pardoseli, mese, pereti), instrumentarul medical, sali de sport, vestiare, spatii pentru productia si desfacerea produselor alimentare, a instalatiilor care necesita dezinfectia lor prin stergere sau pulverizare. Bionet A15 are dublu efect: dezinfecteaza si curata simultan. Este un produs avizat de Ministerul Sanatatii, Nr. 2703BIO/02-04/12.24, cu actiune bactericida, fungicida, tuberculicida, virucida si sporicida.

Adauga opinia ta

Pret 35,00 Lei
Brand BIONET
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.