Cosul meu

0

Dezinfectant Mr Muscle Toilet Power Original 750 ml

AcoMarket va recomanda dezinfectantul Mr Muscle Toilet Power Original, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza toaleta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

797 Lei


Dezinfectant Mr Muscle Toilet Power Original 750 ml este un produs ce curata si dezinfecteaza toaleta, ucide 99,9% din bacterii. Mr Muscle Toilet Power dizolva si previne depunerile de piatra, oferind o curatenie indelungata. Da stralucire si reda albul baii. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 7,97 Lei
Brand MR MUSCLE
Forma LICHID
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.