Cosul meu

0

Detergent lichid rufe ecologic Eco Line 20 spalari 1L

AcoMarket va recomanda detergentul lichid pentru rufe Eco Line, un detergent ecologic pentru spalare automata sau manuala ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1698 Lei


Detergentul lichid pentru rufe Eco Line este un detergent ecologic pentru spalare automata sau manuala ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret. Formula speciala cu ingrediente eco nu favorizeaza in nici un mod aparitia niciunui fel de cancer, indepartand murdaria si petele fara nici o problema. Pentru spalare manuala se foloseste aprox. 50ml de produs (1 capac) la 5 litri de apa, iar pentru spalare automata se foloseste aprox. 60 ml de produs (1.5 capace) pentru 4.5 kg de rufe uscate.

Adauga opinia ta

Pret 16,99 Lei
Brand ECO LINE
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.