Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Dama Nivea Protect & Care 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Nivea Protect & Care, ofera protectie de incredere timp de 48h si in acelasi timp ingrijeste pielea delicata a subratului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1273 Lei
Deodorant antiperspirant spray Dama Nivea Protect & Care 150ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant spray Nivea Protect & Care, ofera protectie de incredere timp de 48h si in acelasi timp ingrijeste pielea delicata a subratului. Formula fara alcool este dezvoltata cu ingrediente speciale, cunoscute pentru proprietatile de ingrijire. Formula se absoarbe rapid, nu lasa o senzatie lipicioasa, fiind delicat cu pielea, lasand-o uscata si catifelata.

Adauga opinia ta

Pret 12,73 Lei
BRAND NIVEA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.