Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant roll-on STR8 Original 50 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant roll-on STR8 Original, ofera o senzatie de energie revigoranta pe tot parcursul zilei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Deodorantul antiperspirant roll-on STR8 Original ofera o senzatie de energie revigoranta pe tot parcursul zilei. Parfumul sau cu nuante fresh - condimentate iti va invalui corpul cu un miros proaspat si discret, iar componenta sa anti-perspiranta te va proteja de transpiratie intreaga zi.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand STR8
Tip produs DEODORANT
Pentru PENTRU EL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.