Cosul meu

0

Solutie Covoare Si Tapiterii Nufar 500ml

AcoMarket va recomanda solutia Covoare Si Tapiterii Nufar 500ml destinata curăţării şi întreţinerii covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor (inclusiv tapiţerie auto) din material textil natural sau sintetic (piele sintetică).

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

940 Lei
Solutie Covoare Si Tapiterii Nufar 500ml
Cantitate:


Solutie Covoare Si Tapiterii Nufar 500ml este destinat curăţării şi întreţinerii covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor (inclusiv tapiţerie auto) din material textil natural sau sintetic (piele sintetică). Substanţele active speciale pătrund cu uşurinţă în fibra ţesăturii fără a o ataca, îndepărtând murdăria şi înviorând culorile. Parfumul conţinut accentuează efectul de curăţenie şi prospeţime.

Adauga opinia ta

Pret 9,40 Lei
Brand NUFAR
Tip ALBE SI COLORATE
Forma LICHID
Proprietati FARA CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.