Cosul meu

0

Inalbitor Snow Extra Power 160gr

AcoMarket va recomanda Snow inalbitor Extra Power, detergent pudra inalbitor destinat inalbirii si indepartarii petelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

684 Lei
Inalbitor Snow Extra Power 160gr
Cantitate:


Snow inalbitor Extra Power este un detergent pudra inalbitor folosit pentru curatarea petelor in profunzime, chiar si a celor uscate, extrem de dificile. Se poate folosi atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate. Snow inalbitor Extra Power recomandat pentru spalare automata si manuala. Nu afecteaza tesaturile. Datorita formulei cu oxygen active, acest inalbitor va ofera rufe curate, fara pete, de un alb stralucitor.

Adauga opinia ta

Pret 6,84 Lei
Brand SNOW
Tip ALBE
Forma PRAF
Proprietati FARA CLOR
Tip produs INALBITOR

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.