Cosul meu

0

Inalbitor si degresant toaleta Ace Ultra Power gel lavanda, 750ml

AcoMarket va recomanda inalbitor si degresant toaleta Ace Ultra Power gel lavanda, 750ml, indeparteaza petele dificile, igienizeaza si elimina mirosurile neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

940 Lei
Inalbitor si degresant toaleta Ace Ultra Power gel lavanda, 750ml
Cantitate:


Inalbitor si degresant toaleta Ace Ultra Power gel lavanda, 750ml spuma pentru a-ti oferi eficienta si precizie pe suprafetele mici si pentru pre-tratarea rufelor albe, pentru o noua experienta de curatenie, inconjurandu-te cu un parfum proaspat. Datorita formulei sale speciale si consistentei de spuma care nu stropeste si nu curge, igienizeaza suprafetele casei, degreseaza partea superioara a aragazului si toate ustensilele de gatit, eliberand un parfum proaspat de curatenie. In plus, elimina, de asemenea, murdaria si petele persistente de pe rufele albe. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 9,40 Lei
Brand ACE
Tip ALBE SI COLORATE
Forma GEL
Proprietati CU CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.