Cosul meu

0

Solutie pentru pete Vanish Oxy Action plic 100ml

AcoMarket va recomanda Solutie pete Vanish Oxy Action plic 100ml, solutie universala destinata indepartarii petelor dificile de pe tesaturi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Solutie pentru pete Vanish Oxy Action plic 100ml
Cantitate:


Solutie pete Vanish Oxy Action plic 100ml  asigura rufelor un alb imaculat si tesaturilor o protectie superioara. Folositi Vanish Oxy Action plic 100ml  daca doriti ca hainele dumneavoastra sa fie de un alb stralucitor si mai sigur decat in cazul folosirii unor inalbitori obisnuiti. Vanish Oxi Action lichid poate fi folosit fara riscuri atat pe tesaturile colorate, cat si pe cele albe. Poate fi folosit si in masina de spalat. Adaugati 100ml Vanish Oxy Action la un ciclu normal de spalare. A nu se folosi pe articole carora se impune curatarea chimica. Nu turnati produsul pe nici o componenta metalica a articolului de imbracaminte.

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand VANISH
Tip COLORATE
Forma LICHID
Proprietati ANTIMICROBIAN
Tip produs PUDRA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.