Cosul meu

0

Solutie pentru curatat aragazul Triumf 375 ml

AcoMarket va recomanda solutia pentru curatat aragazul Triumf 375 ml, va ajuta sa scapati usor si fara efort de murdaria persistenta si grasimea arsa de pe plite, vase emailate, sticla termorezistenta, rotisoare, alte suprafete.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1019 Lei
Solutie pentru curatat aragazul Triumf 375 ml
Cantitate:


Solutie pentru curatat aragazul Triumf 375 ml va ajuta sa scapati usor si fara efort de murdaria persistenta si grasimea arsa de pe plite, vase emailate, sticla termorezistenta, rotisoare, alte suprafete. Recipientul este dotat cu o pensula aplicatoare, ce face produsul mult mai usor de utilizat. Respectati instructiunile de pe capac pentru deschiderea flaconului si instructiunile de utilizare.

Adauga opinia ta

Pret 10,20 Lei
Brand TRIUMF
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata ARAGAZ

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.