Cosul meu

0

Rezerva mop din bumbac Aco 160gr

AcoMarket va recomanda rezerva mop din bumbac Aco 160gr, un obiect de uz casnic,cu o mare putere de absorbtie, destinat curatarii pardoselilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

290 Lei
Rezerva mop din bumbac Aco 160gr
Cantitate:


Rezerva mop din bumbac Aco 160gr este un obiect de uz casnic, destinat curatarii pardoselilor. Prevazut cu filet, confectionat din bumbac, are o mare putere de absorbtie, nu lasa scame si nu se desira. Se monteaza pe o coada de lemn sau de metal si poate fi utilizat cu succes in activitatile de curatenie zilnice desfasurate acasa sau la birou.

Adauga opinia ta

Pret 2,90 Lei
Brand ACO
Tip MOP

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.