Cosul meu

0

Perie pentru Par Ovala Mica Confort CASALFE GEL GRIP

AcoMarket va recomanda Peria pentru Par Ceramica Ovala Mica CASALFE GEL GRIP Comfort Gel ce face parte din o colecție frumoasă de perii de păr cu mâner, adaptabil, relaxant, antiderapant, viscoelastic.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2037 Lei


Peria pentru Par Ovala Mica CASALFE GEL GRIP transforma periatul parului intr-un moment de maximă relaxare cu periile din Colecția Confort Gel.

Are un maner ergonomic cu gel ce se adapteaza la forma mainilor.

Maseaza cu grija scalpul astfel stimuland circulația sanguina.

Periaza fara sa rupa firul de par. Datorita manerului este usor de manevrat. 17cm inaltime

Adauga opinia ta

Pret 20,37 Lei
Brand ALTELE
Tip PERIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.