Cosul meu

0

Carlige pentru rufe din plastic Spontex 20/set

AcoMarket va recomanda carligele pentru rufe din plastic Spontex, confectionate dintr-un plastic rezistent, usor de folosit, utile pentru prinderea rufelor, facilitand uscarea acestora.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

434 Lei
Carlige pentru rufe din plastic Spontex 20/set
Cantitate:


Carligele pentru rufe din plastic Spontex sunt confectionate dintr-un plastic rezistent, usor de folosit, utile pentru prinderea rufelor, facilitand uscarea acestora.

Adauga opinia ta

Pret 4,34 Lei
Brand SPONTEX
Tip CARLIGE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.